lunes, 7 de mayo de 2007

Mire usted, a mi me gusta el vino

En un acte d’homenatge al vi de Castilla i León Aznar va fer les següents declaracions:


I aquest home va ser President del Govern.
Una cosa queda clara, a Aznar li agrada el vi i no li agrada que li diguin el que ha de fer…per fi entenc els seus actes: estava borratxo! Deu ser que ara que ja no és president s’està modernitzant, i qui sap si algun dia ens el trobarem de botellón.
Es veu que el nostre ex-president no vol que l’oblidem i per això ens recorda continuament la seva existencia. És fantàstic veure com aquest senyor de mostacho ridícul es va inflant a mesura que el seu públic li riu la gràcia. El que cal esperar és que no li aplaudeixin la gràcia totes aquelles persones per qui aquest senyor és un model de referència, per molt que a alguns ens estranyi. El problema pot arribar si alguns com Aznar comencen a confondre la llibertat individual amb la manca de civisme. Però com va dir el Gabilondo en els informatiu de Cuatro: “esperemos que la gente no haga caso a este señor, sino a la DGT y a su propia cabeza”.
Al mofar-se de les campanyes de la DGT l’ex president brilla per la falta de responsabilitat, si tenim en compte que entre el 40 i 50% de les morts a la carretera són causades per l’alcohol, i per la seva actitud contradictòria. Aznar sembla haver oblidat que les campanyes que es portaven a terme quan ell ocupava el tro que tant troba a faltar eren molt similars, amb lemes com “si bebes no conduzcas, y si conduzcas no bebas” (lema que també sembla haver oblidat).
Però la cosa no queda aquí, sinó que després d’aquestes perles van venir frases com: “El problema del Gobierno es meterse en lo que hace la gente”. És curiós que això ho digui l’antic líder d’un partit que (per variar) s’oposa radicalment, entre moltes altres coses, a les bodes homosexuals.
Aquestes fantàstiques declaracions han despertat indignació entre familiars de víctimes i responsables de tràfic. També els membres de l’actual govern han expressat la seva perplexitat. Davant d’aquest panorama a Rajoy li esperava la difícil tasca de criticar al President d’Honor i principal ideòleg del seu partit. Però no es va mullar.

7 comentarios:

jordi dijo...

És que Mar, l'aznar és molt cristià... a ell li agrada sentir la sang de Déu còrrer lliure dins les seves entranyes.
No ho entens, és un màrtir, és un catòlic nostàlgic i embriagat per la missió que la verge mari ali ha encarregat: o salver el país i la relició, o beure's totes les ampolles de vi del món!

Touling dijo...

Clar que sí! Resa un parell de rosaris (en català)i després se'n va a dormir amb la botella!

Jusephus dijo...

"I aquest home va ser president del govern"

Uoooo, això també ho va dir el gran gran Gabilondo. Sí, sí. Que sí.

Anónimo dijo...

I no dius res de la seva estupenda melena? Falta crítica estètica en aquest blog...

eloy urarte dijo...

Brindo por las mujeres que derrochan simpatia.
Brindo por los que vuelven con las luces de otro dia
Brindo porque recuerdo tu cuerpo, pero olvide tu cara.
Brindo por lo que tuve porque ya no tengo nada...

Desde un rincon del mundo...brindo contigo...

De Ansar a Ana Botella.

Touling dijo...

Tens raó Arnau, hauré de perfeccionar la crítica estètica. Si no he dit res és perquè crec que la estupenda melena i el bigotillo ja parlen per sí sols!

Guillem Amer Mulet dijo...

Ja va dir bé en Bono: "Si bebes, no hables", és el que pens jo també, hehehe.